Pekmezin faydaları nelerdir?


Pekmezin faydaları nelerdir? Cinsel güçü artıran pekmek hangisi? Keçiboynuzu , dut , andız ve üzüm pekmezinin faydaları ile dut pekmezinin bilinmeyen yararları neler? Pekmez kalorisi ne kadar kilo aldırır mı?



Bu pekmez cinsel gücü artırıyor üstelik zayıflatıyor - Sayfa 1

PEKMEZİN FAYDALARI Kış kapıya dayanırken bünyenizi güçlendirip grip başta olmak üzere sizleri bir çok hastalıktan koruyan pekmezleri ortaya çıkarma vakti geldi. Uzmanların her sabah bir yemek kaşığı tüketilmesini önerdiği pekmez, binbir derdin devası. Erkeklerin gizli dertlerinden tutun da zayıflamaya kadar bilinmeyen mucize etkileri var.
125

Bu pekmez cinsel gücü artırıyor üstelik zayıflatıyor - Sayfa 2

HANGİ PEKMEZ NEYE İYİ GELİR? Bilindiği yurdumuzda pek çok pekmez çeşidi vardır. Bunların en bilindik olanları dut, keçiboynuzu ve üzüm pekmezidir. Bir de çok az bilinen Andız pekmezi vardır ki tam bir şifa deposudur. Peki hangi pekmez hangi hastalığa iyi gelir. Sizin için pekmezlerin en belirgin faydalarını derledik. Önce erkeklerin derdinin devası olan pekmezle başlayalım.
225

Bu pekmez cinsel gücü artırıyor üstelik zayıflatıyor - Sayfa 3

KEÇİ BOYNUZU : CİNSEL GÜCÜ ARTIRIR Keçiboynuzu pekmezi kansızlığa karşı en iyi ve en etkili pekmezdir. Tadı ağır olduğundan yemesi pek keyifli değildir. Ancak faydaları müthiştir; * Cinsel gücü artırıcı pekmezdir. Ayrıca sperm sayısını artırıcı özelliği de kesinlik kazanmıştır. Çocuk sorunu yaşayan bireyler tarafından tüketilmesi önerilir.
325

Bu pekmez cinsel gücü artırıyor üstelik zayıflatıyor - Sayfa 4

KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ KALBİ GÜÇLENDİRİR * Kolestrolü düşürücü ve tansiyonu dengeleyici etkisi vardır. * Kalbi destekler. *Vücudu güçlendirir. Sizi daha enerjik bir hale getirir.



KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ
Listenin birinci sırasında keçiboynuzu pekmezinin olduğunu belirten Saraçoğlu, nefes darlığına, kalp sağlığına, alerjiye, diş ve kemik gelişimi kadar pek çok faydası vardır. Özellikle çocukların tüketmesinde de yarar vardır. Balgam söktürür. İştah açar. Kansızlığa iyi gelir. Vücuda direnç sağlar. Soğuk alerjisine karşı da keçiboynuzu pekmezi tüketilmelidir.
DUT PEKMEZİ
Dut pekmezi, hamile bayanların kansızlık şikayetine iyi gelmektedir. Dut pekmezi cildi korur. Anemik hastalıklara iyi gelir. Astım ve bronşit gibi hastalıklara karşı koruyucudur. Soğuğa karşı vücudun direnç kazanmasını sağlar. Gargara şeklinde kullanımında boğaz hastalıklara iyi gelir. Zeka gelişimine destek sağlar.
ANDIZ PEKMEZİ
Geçmeyen inatçı öksürüğünüz varda andız pekmezi tüketilmelidir. Sarılık, kaşıntı, egzama, bronşit, mide bulantısı, karaciğere oldukça faydalıdır. Enerji verir ve kan yapar.
ÜZÜM PEKMEZİ
İştah açar. Vücutta kan yapımında kullanılır. Gebelikte anne adayları ve bebeği için oldukça faydalıdır. Öte yandan damar sertliğine iyi gelir. Bağırsak ve böbreklere iyi gelir. Kan dolaşımını kolaylaştırır. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar