Ana içeriğe atla

Damarları Temizlemek

Damarları Temizlemek İçin 

Bu eliksiri hazırlamak için zamana ihtiyaç vardır. Bilginiz olsun diye ilk önce şunu kaydedeyim ki, eliksir hiçbir yerde satılmamaktadır. Sadece kendiniz yapıp içebilirsiniz. Eliksir, yüksek kolestrol, kalp damarlarının tıkanması, aşırı tansiyon, yüksek lipit, yağlanma, vücut soğukluğu, kan dolaşımının bozulması, unutkanlık, skleroz vs. gibi hastalıkların tedavisinde faydalıdır. Eliksir, gözleri ışıklandırır, sağalmayan trofik yaraların tedavisinde içilebilir, hatta şeker hastaları bile rahatlıkla tüketebilirler. Onlar için de faydalıdır. Eliksir, beyin-kan dolaşımını önemli ölçüde iyileştirir.
Gereken meyveler: 400 gram alıç meyvesi, 100 gram alıç çiçeği, 200 gram Japon saforası, 200 gram ökseotu, yarım bardak bal, 1 bardak doğal elma sirkesi, 1 bardak alkol ve 2 litre su.
Saydığım tüm bitkiler, mümkün mertebe küçük şekilde doğranır. Elma sirkesi, alkol, bal, su ilave edilirek iyice karıştırılır ve ağzı gazlı bezle örtülerek normal oda sıcaklığında bekletilir. Cam kavanozda muhafaza etmeniz daha iyidir. Kış aylarında yaklaşık 3-4, yaz aylarında ise 2 aya hazır duruma gelir (muhafaza ettiğimiz yerin sıcaklığı ne kadar fazla olursa, eliksirimiz o kadar çabuk hazır hale gelir). Günde bir defa karıştırmaya çalışın. Karışım ilk önce şarap kokar, daha sonra yavaş yavaş sirke haline gelecektir. Tam olarak sirke kokmaya başlayınca, kullanıma hazırdır.
Kullanım şekli: Günde 2-3 defa yemekten 2 saat sonra 1 yemek kaşığı bu iksirden 1 bardak suyla karıştırılarak içilir. Kullanım süresi 3 aydır. Tansiyon düşmesi, alerji gibi yan etkilerin ortaya çıkması durumunda kullanıma son verilmeli ve danışılmalıdır. Tansiyon düşmesi durumunda 1 bardak suya 1 çay kaşığı bal ilave edebilirsiniz. Şunu da ekleyelim ki, eliksirde alkol kalmamaktadır. Eklenen alkol sirkeleşmektedir. Buraya alkol sadece bozulmayı önlemek için (stabilizatör olarak) karıştırılır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar