Ana içeriğe atla

Udi-Hindi

Bir Kaşık Udi-Hindi Nelere Kadirdir?

Udi-Hindi bitkisi şifaları bitmeyen bir bitkidir. Bu bitki ile tedavi edildiği zaman organizma sanki yenilenir ve en fazla kullandığım bir bitkidir. Daha önce bu bitkinin birkaç kullanım kuralını kaydetmiştim. Şimdi ise deneyimlerimde faydalandığım çayından bahsedeceğim inşaallah.
            1 çay kaşığı Udi-Hindi tozunu 1 bardak kaynamış suyla karıştırıp içilebilecek duruma gelinceye kadar bekletin. Sonra 1 çay kaşığı bal ilave edip yemekten yarım saat önce için. Bunu günde iki defa, sabah-akşam yapın. Bu karışım, tüm iltihabi hastalıkları yalnız başına ortadan kaldırabilecek bir güce sahiptir. Bu karışımın faydasını görmek için en az bir ay içmek gerekir. Kanı sulandırır, damarları elastikleştirir, tansiyonu normalleştirir. Beyin-kan dolaşımını iyileştirir, dikkati ve hafızayı güçlendirir, guatr düğümlerini eritir, faranjiti ortadan kaldırır, anjini kısa sürede iyileştirir, pankreas bezi hastalığının (pankreatit) tedavisinde benzersiz bir şifa kaynağıdır. Yalnız şekerin tedavisi sırasında balın dozunu azaltmak gerekir. Kroniki gastrit ve kolite karşı faydaldır, romatizma ve romatizmal poliartrite karşı mükemmeldir.
            Kas ağrılarının tamamına karşı faydalıdır, safra söktürücüdür, safra ve böbrek taşlarını eritir, bağırsak kıvrımları arasındaki taşları eritir, sistit ve böbrek itihabına karşı faydaldır, bağışıklık sistemini güçlendirir, yıllarca sıkıntı çekilen alerjiyi ortadan kaldırır, kronik bronşit, astım, bronşit ve verem hastaları için şifa kaynağıdır. Damarları temizlediğinden ve kanı sulandırdığından kalp kan-damar sistemi için şifalıdır.
            Kısaca, sevgili okur! Tüm bunları herhangi bir yerden okuyup yazmıyorum. Tüm bu hastalıkların nasıl iyileştiğinin şahidiyim. Unutmayın, Peygamberimiz (s.), “tedavilerin en iyisi hacamat ve udi-hindi ile yapılandır” buyurmuştur.

Yorumlar

Popüler Yayınlar