Ana içeriğe atla

Şeker Tedavi

Şu Bitkiler Şekeri Tedavi Etmektedir

Şeker hastalığıyla ilgili yeteri kadar paylaşımda bulunsam da, aşağıdakı bitkilerin birlikte kullanımı tabiri caizse, beni hayretler içinde bıraktı. Artık birçok kimse sadece bu bitki karışımından yararlanarak normal yaşamını sürdürmektedirler.
Çayın içeriği:
Öğütülmüş ud-i hindi-300 gram.
Öğütülmüş çörekotu meyvesi-300 gram.
Öğütülmüş bağayaprağı (sinirli ot)-300 gram.
Bitkilerin kuru olmasına dikkat edilmeli, iyice öğütülüp karıştırılmalı ve cam kavanozda muhafaza edilmelidir. Şu şekilde kullanmanız daha iyi olur:
Karışımdan her defasından yaklaşık 100 gram kavanozdan çıkarıp küçük, kapaklı bir kaba koyun ki, her defasında kapağı açıldığında bitkilerin efirli bileşenleri uçmasın.
Şu üç bitkinin karışımı, hem kanda şekerin miktarını azaltır, hem midenin insülin salgılayan Langerhans adacıklarını etkileyerek doğal insülin üretimini artırır, hem de kılcal kan dolaşımının bozulmasını önler. Kısaca bu bitkiler yalnız başına da son derece faydalı bitkilerdir. Örneğin, çörekotu bağışıklık sistemi için mükemmel bir bitkidir. Ud-i hindi iltihaba karşı, özellikle pankreas iltihabına karşı benzersiz bir bitkidir. İçeriğinde bol miktarda insulin bulunmaktadır. Bağayaprağı ise kanda yükselmiş şekeri azaltmak için güzel bir vasıtadır.
Kullanımı:
Bitkiler öğütüldükten sonra iyice karıştırılmalı, karışımdan günde 3 defa yemekten yarım saat önce 1 çay kaşığı alıp 1 bardak kaynar suyla karıştırıp içilmelidir. Tedavi süresi 3 aydır. Hamilelik sırasında bu karışımın kullanımı yasaktır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar